Chloé

"Ik heb de gesprekken met Wendy zeer positief ervaren, ze heeft angst weggenomen, waardoor ik beter voorbereid was op de bevalling.

Tijdens de bevalling, was Wendy constant alert en ze was er meteen als ik haar nodig had. Tussendoor zorgde ze voor afleiding, wat ik ook erg prettig vond."

Marloes en Jeroen

"De informatie die Wendy ons gaf in de gesprekken voorafgaande aan de bevalling was goed verdeeld over de avonden. Het was ook erg fijn om de bevalling van ons eerste kind te bespreken en hieruit de voorbereiding voor de tweede bevalling op aan te passen.

Tijdens de bevalling was het heel fijn dat Wendy er was. een vertrouwd gezicht in het ziekenhuis. Ze wist ook een goede balans te maken tussen Jeroen's hulp en haar hulp."

Hilde

"Dankzij de gesprekken voorafgaand aan de bevalling, voelde ik me goed voorbereid. De relatie tussen Wendy en mijzelf, voelde prettig en vertrouwd.

Tijdens de bevalling vond ik het superfijn dat Wendy er was. Zij gaf mij rust, vertrouwen en stabiliteit. Hierdoor kon ik me goed op mezelf concentreren en in mijn bubbel komen."